top of page

VIND JOUW VOLGENDE KANS

Lasser

Als Mig lasser ben je verantwoordelijk voor welke materialen en apparatuur je nodig hebt om een juiste lasverbinding tot stand te brengen. Uiteraard is het noodzakelijk om zelf ook inzicht te hebben welke lasdiktes er voor nodig zijn. Dit geldt zowel voor nieuw te bouwen constructies als wel voor uit te voeren reparaties. Tevens kan het voorkomen dat je eerst van een tekening moet werken, in elkaar hechten en vervolgens aflassen.

shutterstock_406068739.jpg

Technische tekenaar

Als technisch tekenaar houd je je bezig met het projectmatig uitwerken van uiteenlopende projecten van uitlopende constructies en grijpers. Regelmatig gebeurt dit op basis van door de klant gewenste ideeën voor het project en hierin dus meedenken is dan ook een pre. Geen enkel project is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen/ modelleren/ detailleren van het project, hiervoor gebruik je Solid edge.

shutterstock_1515843587.jpg

Conventioneel / CNC draaier

Heb jij ervaring als conventioneel of CNC draaier? Dan zijn wij opzoek naar jou. De functie vereist een hoge mate van materiaal- en machine kennis. Je houdt ervan om zelfstandig aan het werk te gaan met veel controle over je werk. Kennis van het Instellen, programmeren en bedienen van CNC machines is een pre. 

shutterstock_1703134471.jpg

Allround metaal medewerker 

Heb jij een passie voor metaal of 3D tekenen/ontwerpen maar nog geen relevante ervaring? Dan komen we graag in contact met jou. Wij hebben over de jaren heen veel mensen geholpen aan de juiste ervaring en certificaten om te slagen in de industrie. 

Construction Worker
bottom of page